BRAIN ACTIVE ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

34,00

Συμβάλλει στην ενίσχυση της μνήμης.Βελτιώνει τη μάθηση, την εστίαση και τη συγκέντρωση.Βοηθά στη μείωση του άγχους και βελτιώνει τη ρύθμιση του στρες.

Κωδικός προϊόντος: KAL.041,1 Κατηγορία:

Περιγραφή

BRAIN ACTIVE ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

το BRAIN ACTIVE :
• Συμβάλλει στην ενίσχυση της μνήμης.
• Βελτιώνει τη μάθηση, την εστίαση και τη συγκέντρωση.
• Βοηθά στη μείωση του άγχους και βελτιώνει τη ρύθμιση του στρες.
• 100% φυσικό προϊόν.
• Χωρίς ζάχαρη, κατάλληλο και για διαβητικούς.
• Δεν περιέχει ΓΤΟ (γενετικά τροποποιημένοι οργανισμούς), γάλα (λακτόζη), γλουτένη, σόγια ή άλλα γνωστά αλλεργιογόνα.
• Συσκευασία με 30 κάψουλες (συσκευασία PET).

Συνδυασμός 9 ενεργών συστατικών με επιστημονικά αποδεδειγμένη δράση:
Bacopin®
Το Bacopin® είναι ένα τυποποιημένο, πατενταρισμένο και κλινικά δοκιμασμένο εκχύλισμα του βοτάνου Bacopa monieri που συμβάλλει στη βελτίωση της λειτουργίας και της μετάδοσης των σημάτων μέσω των νευρώνων (νευρικά, εγκεφαλικά κύτταρα). Συγκεκριμένα, το εκχύλισμα Bacopa διεγείρει τη δημιουργία νέων νευρικών κλάδων, γεγονός που βελτιώνει την πρόσληψη των ηλεκτρικών ώσεων (σήματα με πληροφορίες) και επιτρέπει τη βελτιωμένη πρόσβαση στα κέντρα μνήμης, την αποτελεσματικότερη σύνδεση, ανάκτηση και επεξεργασία των αποθηκευμένων πληροφοριών με αποτέλεσμα την καλύτερη μνήμη, επεξεργασία και μάθηση.
Υπάρχουν προκλινικές και κλινικές μελέτες που επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα του Bacopin® σε:
• Άτομα με νόσο Alzheimer (προκλινικές μελέτες),
• Άτομα με γνωστικές και μαθησιακές δυσκολίες,
• Άτομα μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο,
• Άτομα με άγχος, ανησυχία και νευρώσεις,
• Παιδιά με υπερκινητικότητα και δυσκολία στη διατήρηση της προσοχής και της συγκέντρωσης (ΔΕΠΥ),
• Βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας των παιδιών, και
• Άτομα με σπασμωδικές καταστάσεις (π.χ. επιληψία).
Centellin®
Ένα εκχύλισμα από το βότανο Centella asiatica, το οποίο σε πολλαπλές επιστημονικές μελέτες μειώνει τις φλεγμονώδεις διεργασίες στις εκφυλιστικές ασθένειες του εγκεφάλου, ιδίως στη νόσο Αλτσχάιμερ και το Πάρκινσον. Συγκεκριμένα, οι έρευνες επιβεβαιώνουν ότι το εκχύλισμα αυτού του βοτάνου, ιδίως τα τριτερπένια που περιέχει, διεγείρουν την παραγωγή βασικών ενδογενών αντιοξειδωτικών, γεγονός που αποτρέπει αποτελεσματικά τις βλαβερές συνέπειες των ελευθέρων ριζών και των φλεγμονωδών κυτοκινών που απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια της φλεγμονής που συνοδεύει τη νόσο Αλτσχάιμερ, το Πάρκινσον και άλλες εκφυλιστικές παθήσεις του εγκεφάλου. Επίσης, το ασιατικό οξύ και οι ασιακοσίδες στο Centillin® αυξάνουν την παραγωγή μιας πρωτεΐνης που ονομάζεται νευροτροφικός παράγοντας (ΝΤF), επιτρέποντας τη βελτίωση της νευρωνικής συνδεσιμότητας και την καλύτερη γνωστική λειτουργία.
Εκχύλισμα Lion’s Mane.
Το φαρμακευτικό μανιτάρι Lion’s Mane (Hericium erinaceus) είναι μια φυσική τροφή για τους νευρώνες λόγω της ικανότητάς του να αποκαθιστά το νευρικό σύστημα. Περιέχει ένα ευρύ φάσμα δραστικών συστατικών (κυρίως η ερικενόνη και η ερινακίνη) που διεγείρουν την ανάπτυξη μιας πρωτεΐνης που ονομάζεται εγκεφαλικός νευροτρoφικός παράγοντας (BDNF), υπεύθυνος για τη δημιουργία νέων συναπτικών συνδέσεων μεταξύ των νευρώνων, επιτρέποντας την επούλωση και τη διατήρηση της μακροζωίας των νευρικών κυττάρων στο κεντρικό και περιφερικό νευρικό σύστημα και τη βελτίωση των εγκεφαλικών λειτουργιών. Εκτός από την αποκατάσταση των νευρώνων, τα ενεργά συστατικά του Lion’s Mane δομούν ενεργά το προστατευτικό περίβλημα μυελίνης των νευρικών κυττάρων. Αυτό βελτιώνει τη νευρική αγωγιμότητα για τα σήματα που είναι κρίσιμα για την επικοινωνία μεταξύ των νευρικών κυττάρων.
Εκχύλισμα Noni.
Το Noni είναι ο καρπός του φυτού Morinda cetrifolia, το οποίο αναπτύσσεται στις περιοχές της Νοτιοανατολικής Ασίας και του Ειρηνικού, τα συστατικά του οποίου διεγείρουν την παραγωγή νιτρικού οξειδίου, του κύριου αγγειοδιασταλτικού παράγοντα που επιτρέπει τη διαστολή των αιμοφόρων αγγείων, βελτιώνοντας έτσι την κυκλοφορία. Χάρη σε αυτή τη δράση, το εκχύλισμα Noni συμβάλλει στη βελτίωση της κυκλοφορίας, δηλ. στη ροή οξυγόνου και θρεπτικών συστατικών στα νευρικά κύτταρα που είναι απαραίτητα για τη βέλτιστη λειτουργία και ανανέωσή τους.
Εκχύλισμα άγριου μύρτιλλου.
Το άγριο μύρτιλλο (Vaccinium myrtillus) περιέχει ειδικές πολυφαινόλες από την ομάδα των ανθοκυανινών, φορείς της χρωστικής synoviolite, οι οποίες έχουν ισχυρή, επιστημονικά αποδεδειγμένη αντιοξειδωτική δράση. Ως μόρια πολύ χαμηλού μοριακού βάρους, διασχίζουν εύκολα τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό και αποτρέπουν αποτελεσματικά το οξειδωτικό στρες στον εγκέφαλο (βλάβη των εγκεφαλικών κυττάρων από ελεύθερες ρίζες), διατηρώντας έτσι την καλή εγκεφαλική λειτουργία. [9] Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού.
Το εκχύλισμα φύλλων πράσινου τσαγιού (Camellia sinensis O. Ktze) είναι μια ισχυρή πηγή πολυφαινολών (πάνω από 98%), από τις οποίες οι κατεχίνες, με επικεφαλής την επιγαλλοκατεχίνη (EGCG, πάνω από 50%), έχουν μια εξαιρετικά ισχυρή αντιοξειδωτική δράση που βοηθά στην εξουδετέρωση των βλαβερών ελευθέρων ριζών και της δράσης των τοξινών στον εγκεφαλικό ιστό, αποτρέποντας την εμφάνιση φλεγμονής στον εγκέφαλο.
Εκχύλισμα δεντρολίβανου.
Το εκχύλισμα δενδρολίβανου (Salvia rosmarinus), εκτός από πηγή ιχνοστοιχείων, περιέχει ροσμαρινικό οξύ, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που αποτρέπει το οξειδωτικό στρες και τις βλάβες στα κύτταρα του εγκεφάλου, συμβάλλοντας έτσι στη διατήρηση της καλής λειτουργίας του εγκεφάλου και της μνήμης. [11] Βιταμίνες Β2, Β3, Β5 και Β6.
Αυτές οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β είναι απαραίτητες για τη διατήρηση της λειτουργίας όλων των κυττάρων και συμβάλλουν στη διατήρηση της ομοιόστασης του οργανισμού. Βελτιώνουν την παραγωγή ενέργειας στα νευρικά κύτταρα, αποτρέπουν τη συσσώρευση ομοκυστεΐνης (η οποία οδηγεί σε φλεγμονή στον εγκέφαλο), διεγείρουν τη δημιουργία και τη λειτουργία των νευροδιαβιβαστών και συμβάλλουν στη μείωση του στρες.
Bioperin®.
Το Bioperin®, το πατενταρισμένο, τυποποιημένο εκχύλισμα μαύρου πιπεριού, αυξάνει πολλαπλά την απορρόφηση και τη βιοδιαθεσιμότητα των προαναφερθέντων συστατικών, βελτιώνοντας τη συνεργική τους δράση και την αποτελεσματικότητά τους.

Τρόπος χρήσης:
• 1 με 2 κάψουλες την ημέρα, πριν ή μαζί με το γεύμα.
• Είναι ασφαλές για μακροχρόνια χρήση σε παιδιά άνω των 12 ετών.
• Το BRAIN ACTIVE συνιστάται για την αποτελεσματικότητά του σε περιπτώσεις όπως: άτομα με νόσο Αλτσχάιμερ και άλλες μορφές άνοιας, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο, παιδιά και ενήλικες με ΔΕΠΥ και γνωστικές και μαθησιακές δυσκολίες, παιδιά και ενήλικες με άγχος και κατάθλιψη, άτομα με σπασμωδικές καταστάσεις (π.χ. επιληψία).
• Τα θετικά αποτελέσματα του συμπληρώματος μπορούν να φανούν μετά τον πρώτο μήνα χρήσης, αλλά σύμφωνα με τις υπάρχουσες κλινικές μελέτες το μέγιστο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μετά από μακρά χρήση τουλάχιστον 3 μηνών.

Προϊόν NATURA THERAPY.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Τεμάχια

Μάρκα

NATURA THERAPY