ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ

75,00

Διπλή αποστείρωση με υπεριώδες φώς UV και διάχυση όζοντος για πολλές χρήσεις

Κωδικός προϊόντος: IP.100 Κατηγορίες: , , , ,

Περιγραφή

ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ.

Ο πολυλειτουργικός αποστειρωτής στοχεύει στην αποτελεσματική εξόντωση ιών , βακτηρίων , μυκήτων και την απομάκρυνση ανεπιθύμητων οσμών.

Με την UV ακτινοβολία δίνεται η δυνατότητα απολύμανσης υποδημάτων, παπουτσοθηκών, συρταριών, τσαντών, μαξιλαριών , παπλωμάτων , μικροαντικειμένων μέχρι και μικρών χώρων.

Αυτό το προϊόν προσφέρει διπλή αποστείρωση, με  υπεριώδη ακτινοβολία  και όζον.

Το υπεριώδες φως μπορεί να εκπέμψει μια υπεριώδη ακτινοβολία με μήκος κύματος 253,7nm, η οποία σκοτώνει τους βακτηριακούς ιούς μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και η απόδοση αποστείρωσης είναι έως και 99%.

Αποστείρωση του όζοντος: Η διάχυση του όζοντος μπορεί να αντισταθμίσει τα μειονεκτήματα ότι η υπεριώδης ακτινοβολία μεταδίδεται μόνο σε ευθεία γραμμή και η αποστείρωση έχει νεκρές γωνίες, μπορεί να φτάσει οπουδήποτε στον αέρα και να κάνει την αποστείρωση πιο αποτελεσματική και διεξοδική.

Απομάκρυνση οσμών και μούχλας : Το όζον δημιουργεί ισχυρή οξείδωση, η οποία μπορεί να οξειδώσει και να αποσυνθέσει γρήγορα χημικές ουσίες και οσμές.

Εκτός από την αποστείρωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη λειτουργία στεγνώματος (με τις θερμαντικές πλάκες που διαθέτει στη βάση της η συσκευή) για την αφύγρανση (στέγνωμα των υποδημάτων).

Συσκευή πολύ εύκολη στη χρήση.

Οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά.